Skip to content Skip to footer
cuina-portada-tobia

La cuina és un lloc on passem molt temps de les nostres vides i necessitem que estigui adaptada per a nosaltres a més tenim tots els serveis per a muntar una cuina.

bany-portada-tobia

El bany és un lloc de la casa on hi ha molta humitat i usualment és petit. Per això els mobles a mida de Tobia garanteixen una gran durabilitat i una adaptació a espai.

armari-portada-tobia

Fusionem elegància i funcionalitat en la creació d’armaris i vestidors personalitzats. Amb un enfocament en el disseny i la fabricació a mida.

sostres-portada-tobia

L’elegància i la fiabilitat d’un fals sostre o d’un paviment és de caràcter imperatiu a qualsevol lloc. La fusta dona l’elegància i el bon tracte amb la mateixa dona la fiabilitat.

portes-portada-tobia

Totes les nostres portes estan fabricades amb materials de la millor qualitat i seguint els més estrictes controls de qualitat i ens adaptem perfectament a tu.

exterior-portada-tobia

La fusta i l’exterior és una combinació que moltes vegades no acaba bé. Per aquest motiu Tobia s’adapta a les teves necessitats i fa els millors tractaments.

living-portada-tobia

La teva casa està plena de racons i llocs en els quals, a vegades, és difícil trobar mobles que tinguin la forma adequada o que s’adaptin per a tenir la millor estètica possible.