Skip to content Skip to footer
quisom-portfolio2

Fusteria Tobia
+ 150 anys d'experiència

Passió per la fusta

Fusteria Tobia és una empresa familiar amb més de 150 anys d'experiència en el sector de la fusteria interior i de la construcció. Som la cinquena generació de fusters i estem situats Batea, a la comarca tarragonina de la Terra Alta.

Treballs a mida

Estem especialitzats en el disseny, fabricació i muntatge de tota mena d’elements i mobiliari de fusta, tant d’obra nova com de reformes per a particulars i empreses. Realitzem qualsevol tipus de projecte integral amb fusta, tant per exterior, finestres, portes, baranes com per interior, mobiliari a mida, terres i sostres de parquet, escales i cuines.

Professionalitat

Posem a disposició del client la nostra experiència i ens adaptem a les seves necessitats, acompanyant-lo durant totes les etapes del procés, des del disseny, la tria dels materials fins a la  instal·lació, oferint-li l’assessorament tècnic necessari per poder fer realitat el seu projecte.

El nostre portfoli

últims projectes

Ens adaptem a les necessitats tècniques o preferències del client. Som fabricants, i això ens permet fer realitat tots els teus somnis.